Pages Navigation Menu

Online Filmek, online sorozatok, online mozi,

Hirdetés
HIRDETÉS

Tökös csávó – Bad Ass Online BDRIP Hun DubTökös csávó – Bad Ass Online BDRIP Hun Dub

színes, magyarul beszélő amerikai akciófilm, 2012
rendező: Craig Moss
szereplő(k):
Danny Trejo (Frank Vega)
Charles S. Dutton (Panther)
Ron Perlman (Mayor Williams)
Joyful Drake (Amber Lamps)
Patrick Fabian (Malark)

Frank Vega (Danny Trejo), a Vietnami háborúban kitüntetett veterán két szkinhedet megfékez egy városi buszon, amikor azok egy idősebb néger férfiba akarnak belekötni. A jelenetet az utasok közül többen felveszik videóra és valaki felteszi a YouTube-ra is. Frank kisebb ismertségre tesz szert, mert az embereknek tetszik, hogy szembeszállt az erőszakoskodókkal. Amikor elmegy a közeli kisboltba italt venni, megakadályoz egy fegyveres bolti rablást, amit hárman akarnak elkövetni.
Frank egyedül élt az anyjával, és amikor anyja meghal, a legjobb barátja, Klondike, aki Vietnamban megmentette az életét, Frankhez költözik. Klondike átad Franknek egy pendrive-ot, hogy vigyázzon rá, Frank azonban nem tulajdonít neki jelentőséget, mivel nem ért a számítógéphez. Klondike-tól már aznap este két ismerőse követeli a pendrive-ot, ő azonban puszta kézzel szembeszáll velük. Azonban az egyik támadó fegyvert vesz elő és lelövi az öreget.
Frank többször elmegy a rendőrségre, de látja, hogy a nyomozók nem nagyon törik magukat az ügy érdekében, ezért saját maga kezd nyomozni. A helyszínen talál egy fegyverhüvelyt, ami egy Berettához tartozik és egy nyakláncot, amin egy nő arcképe van. Ezen a nyomon elindulva több rosszfiút elkap, bár fegyvert sehol sem használ. Végül egy politikus, a korrupt polgármester is képbe kerül, akit a rendőrség letartóztat.

zixshare

 

A


Tökös csávó – Bad Ass Online BDRIP Hun Dub
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
TOPLISTÁK
Free TopSite